Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κακοκαιρία Daniel Δεν γίνονται οι χημειοθεραπείες στο νοσοκομείο Βόλου,πρωτόγνωρες κατάστασεις


Κακοκαιρία Daniel: Δεν γίνονται χημειοθεραπείες στο νοσοκομείο Βόλου – Γέμισε νερά η πτέρυγα

  Στάζουν τα ταβάνια, πέφτουν ψευδοροφές και σοβάδες - Δεν γίνονται οι χημειοθεραπείες

Η κακοκαιρία Daniel σφυροκοπά ανελέητα τον Βόλο, που ήδη μετράει έναν νεκρό κτηνοτρόφο, ο οποίος καταπλακώθηκε μετά από κατολίσθηση, την ώρα που πήγαινε στα ζώα του.

Σημαντικά προβλήματα έχουν προκύψει, όμως και στο νοσοκομείο του Βόλου, κυρίως στο τμήμα όπου κάνουν χημειοθεραπείες οι καρκινοπαθείς.

«Εδώ υπάρχει κλιμάκιο της Πυροσβεστικής με 4 αντλίες για να αντλήσουν τα νερά που έχουν μαζευτεί στο υπόγειο του νοσοκομείου. Πέφτει συνεχώς νερό μέσα στο στο τμήμα με τις χημειοθεραπείες. Στους θαλάμους των ασθενών δεν υπάρχει πρόβλημα, ενώ οι εργαζόμενοι με προστατευτικό εξοπλισμό σκέπασαν τα μηχανήματα για να μην πάθουν ζημιά. Δεν μπορούν να γίνουν χημειοθεραπείες» είπε στην ΕΡΤ ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο νοσοκομείο του Βόλου, Κωνσταντίνος Μηνδρινός.

Και συνέχισε: «Για τις χημειοθεραπείες δεν έχουμε ενημέρωση πού μπορεί να μεταφερθούν ασθενείς. ενώ το πρόβλημα εντοπίζεται σε χώρο του νοσοκομείου όπου φυλάσσονται τα φάρμακα για χημειοθεραπείες και έχει γεμίσει νερά». Και κατέληξε: «Φανταστείτε ένα νοσοκομείο όπου στάζουν τα ταβάνια, πέφτουν ψευδοροφές και σοβάδες. Είναι μια κατάσταση πρωτόγνωρη».

Πηγή